search
Sök
menu
Meny
Sök

Kulturtorsdag på Rosenlunds herrgård

Rosenlunds herrgård i grönska.

Rosenlunds herrgård är öppen för olika kultur­evenemang. Här kommer publiken nära artisten i en genuin herrgårdsmiljö, vilket skapar goda möjligheter för ett unikt sätt att uppleva kultur i Jönköping.

Sista torsdagen i månaden gästas herrgården av lokala artister som erbjuder kulturevenemang öppna för allmänheten.

Program hösten 2021

  • 25 november: Viktoria Andersson

Angående Covid-19: Våra evenemang sker enligt aktuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Evenemanget kan ställas in med kort varsel vid behov.

Tillgänglighet på Rosenlunds herrgård:

Vi har en entré med ramp på herrgårdens gavel och det går att ta sig mellan våningsplanen med hiss.

Vill du genomföra ett kulturarrangemang på Rosenlunds Herrgård?

Sedan 2019 har vi öppnat upp herrgården för de som önskat arrangera kulturevenemang. Detta har varit ett trevligt sätt att få in kultur på herrgården och vi kommer att fortsätta med våra kulturtorsdagar framöver.

Sista torsdagen i varje månad kommer det finnas möjlighet att ”spela på dörren”. Ni är arrangör och ansvarar för evenemanget med marknadsföring och biljettförsäljning. Jönköpings kommun står för lokal med PA anläggning, husvärd samt en grundersättning om 2000 kr. Vi kan också hjälpa till med viss marknadsföring. Alla biljettintäkter tillfaller er som arrangör

Rosenlunds herrgård kan ta emot en sittande publik om max 50, samt möjlighet till ytterligare 40 ”lyssnarplatser” i angränsande rum.

Intresserad?

Kontakta Henrik Hermansson:

Telefon: 036-107930

E-post: henrik.hermansson@jonkoping.se