search
Sök
menu
Meny
Sök

Evenemang – arrangera eller besök

Här hittar du information om evenemang du kan ta del av men också tips om hur du själv kan gå tillväga om du vill arrangera ett eget evenemang.

Jkpg.com - officiell besöksguide och evenemangskalender

Jönköpings officiella besöksguide hittar du på jkpg.com. Utöver tips och inspiration på vad som finns att göra i Jönköpings kommun finns bland annat en evenemangskalender där du hittar aktuella evenemang, allt från utställningar, marknader, teater med mera.

Jkpg.com, evenemangskalender Länk till annan webbplats.

Ledande eventstad

I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Har du ett evenemang som du vill värva till Jönköping eller ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Ta kontakt med Destination Jönköping, kommunens destinationsbolag, så hjälper de dig genom hela processen.

Destination Jönköping, kontakt Länk till annan webbplats.

Destination Jönköping hjälper dig skapa förutsättningar för ditt evenemang

För att skapa ett framgångsrikt evenemang krävs god planering och ett nära samarbete med lokala nätverk och professionella partners. På Destination Jönköping har vi bra kontakter med nationella och internationella förbund och organisationer, vilket är en förutsättning för att genomföra stora evenemang.

I tätt samarbete med förenings- och näringslivet finns utarbetade strategier för att tillsammans kunna genomföra framgångsrika evenemang, oavsett storlek. Dessutom har vi stor kunskap, erfarenhet och är en aktiv part i koordinering och genomförandefasen av ett evenemang.

Om du ska arrangera ett större arrangemang och vill ta hjälp av Destination Jönköping Länk till annan webbplats.

Om du ska skapa ett offentligt arrangemang i Jönköpings kommun hittar du en lathund här