search
Sök
menu
Meny

Evenemangskalender

Jönköpings kommun står som arrangör för en rad aktiviteter varje år. Följ länkarna i menyn och se vad som är på gång just nu.

På Destination Jönköpings webbplats hittar du alltid aktuella evenemang. I evenemangskalendern där hittar du allt från utställningar, marknader, teater med mera.

Till evenemangskalendern på Destination Jönköpinglänk till annan webbplats

Ledande eventstad

I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Har du ett evenemang som du vill värva till Jönköping eller ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi har en enhet som är dedikerad åt evenemang.

Destination Jönköping hjälper dig skapa förutsättningar för ditt event

För att skapa ett framgångsrikt evenemang krävs god planering och samarbete med starkt lokalt nätverk och professionella partners. I Jönköping har vi bra kontakter med nationella och internationella idrottsförbund vilket är en förutsättning för att genomföra stora idrottsevenemang.

I tätt samarbete med förenings- och näringslivet finns utarbetade strategier för att tillsammans genomförande ett event oavsett storlek. Dessutom har vi stor kunskap, erfarenhet och är en aktiv part i koordinering och genomförandefasen av ett evenemang.

Vi hjälper er att skapa bästa möjliga förutsättningar för ert evenemang i Jönköping.