search
Sök
menu
Meny

Evenemangskalender

Jönköpings kommun står som arrangör för en rad aktiviteter varje år. Följ länkarna i menyn och se vad som är på gång just nu.

Jkpg.com - officiell besöksguide och evenemangskalender

Jönköpings officiella besöksguide hittar du på jkpg.com. Utöver tips och inspiration på vad som finns att göra i Jönköpings kommun finns bland annat en evenemangskalender där du hittar aktuella evenemang, allt från utställningar, marknader, teater med mera.

Jkpg.com, evenemangskalenderlänk till annan webbplats

Ledande eventstad

I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Har du ett evenemang som du vill värva till Jönköping eller ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Ta kontakt med Destination Jönköping, kommunens destinationsbolag, så hjälper de dig genom hela processen.

Destination Jönköping, kontaktlänk till annan webbplats

Destination Jönköping hjälper dig skapa förutsättningar för ditt evenemang

För att skapa ett framgångsrikt evenemang krävs god planering och ett nära samarbete med lokala nätverk och professionella partners. På Destination Jönköping har vi bra kontakter med nationella och internationella förbund och organisationer, vilket är en förutsättning för att genomföra stora evenemang.

I tätt samarbete med förenings- och näringslivet finns utarbetade strategier för att tillsammans kunna genomföra framgångsrika evenemang, oavsett storlek. Dessutom har vi stor kunskap, erfarenhet och är en aktiv part i koordinering och genomförandefasen av ett evenemang.

Om du ska arrangera ett större arrangemang och vill ta hjälp av Destination Jönköpinglänk till annan webbplats

Om du ska skapa ett offentligt arrangemang i Jönköpings kommun hittar du en lathund här

Genomförda digitala evenemang