search
Sök
menu
Meny

Kulturtorsdag på Rosenlunds herrgård

Rosenlunds herrgård i grönska.

Nu öppnar vi upp Rosenlunds herrgård för olika kulturevenemang. Här kommer publiken nära artisten i en genuin herrgårdsmiljö, vilket skapar goda möjligheter för ett unikt sätt att uppleva kultur i Jönköping.

Sista torsdagen i varje månad kommer herrgården gästas av lokala artister som erbjuder kulturevenemang öppna för allmänheten.

Program våren 2020

  • 30/1 – Brass a la Vista
  • 27/2 kl. 18.30 – Spelmansgruppen Granyra spelar svensk folkmusik. Inträde 100 kr.
  • 26/3 – Anna Åkesson

Vill du genomföra ett kulturarrangemang på Rosenlunds Herrgård?

Under ett antal torsdagar 2019 har vi öppnat upp herrgården för de som önskat arrangera kulturevenemang. Detta har varit ett trevligt sätt att få in kultur på herrgården och vi kommer att fortsätta med våra kulturtorsdagar även under 2020.

Sista torsdagen i varje månad kommer det finnas möjlighet att ”spela på dörren”. Ni är arrangör och ansvarar för evenemanget med marknadsföring och biljettförsäljning. Jönköpings kommun står för lokal med PA anläggning, husvärd samt en grundersättning om 2000 kr. Vi kan också hjälpa till med viss marknadsföring. Alla biljettintäkter tillfaller er som arrangör

Rosenlunds herrgård kan ta emot en sittande publik om max 50, samt möjlighet till ytterligare 40 ”lyssnarplatser” angränsande rum.

Intresserad?

I så fall är du är varmt välkommen att besöka Herrgården, diskutera upplägget och presentera vad du vill göra torsdagen den 5 mars kl. 18.00. Anmäl dig senast 2 mars till Henrik Hermansson:

Telefon: 036-107930

E-post: henrik.hermansson@jonkoping.se