search
Sök
menu
Meny

Dagläger dans, Bankeryd

Dagläger, med möjlighet till dans, på Attarps fritidsgård, Bankeryd, för dig som slutar skolår 3-6.

Fakta om Dagläger dans, Bankeryd:

För vem? För dig, kille eller tjej, som slutar skolår 3, 4, 5 eller 6 i sommar
Var? Attarps fritidsgård, Bankeryd, Attarpsvägen 14
När? Mån-tors kl 09.30-15.00, veckorna 25 och 26 (finns möjlighet att vara kvar på fritidsgården till 16.00)
Kostnad: 300kr, inkl. lunch och frukt
Antal platser: 24 platser/period, du kan anmäla dig till flera perioder.
Anmälan: Via webbformulär från den 30 april kl. 18.00  
Arrangör: Attarps fritidsgård, Kultur- och fritid Jönköping, 036- 10 69 33,


Kultur- och fritid Jönköping genomför dagläger med inriktning dans på Attarps fritidsgård, Bankeryd. Lägret är till för alla som slutar skolår 3-6. Deltagarna delas in i grupper, beroende på ålder och tidigare danserfarenhet. Antingen dansar man på förmiddagen med dansledarna och är sedan med på andra roliga aktiviteter på eftermiddagen eller tvärtom.

Vi äter lunch på Attarpsskolan, intill fritidsgården. Efter de organiserade dans- och aktivitetspassen, blir det möjlighet att tillsammans med fritidsledarna gå och bada på Attarpsbadet, ett tempererat utomhusbad vid fritidsgården. För det krävs simkunnighet. Torsdagen avslutas med ett mindre framträdande av de deltagare som dansat.

Fritidsgården är öppen mellan kl. 10-16.00 och det finns möjlighet att delta i många olika slags aktiviteter. Det krävs ingen anmälan och kostar inget. Var noga att ange eventuella sjukdomar, allergier och annat som kan vara viktigt för ledarna att ha kännedom om.

Man reser till fritidsgården på egen hand, det finns goda buss- och tågförbindelser. Du får möjlighet att träffa nya vänner, se en ny plats och prova nya saker. Vi har mycket aktiviteter och en härlig utemiljö där du kan åka skateboard, inlines, spela fotboll m.m.. Inne kan du pyssla, umgås, spela sällskapspel m.m.

Välkomna!

Kontakt

Anki Brink
Tfn 036-10 69 33
Helena Höijer
Tfn 036-10 69 37
Nås säkrast 13.30-17.00
vardagar