search
Sök
menu
Meny

Intresseanmälan Bli en konstfadder

Jönköpings kommun har en mängd kommunala konstverk runt om i kommen. De vill ha din uppmärksamhet! Anmäl dig via formuläret för att bli en konstfadder.

Att vara konstfadder innebär att du har extra koll på ett specifikt konstverk. Du rapporterar till kultur- och fritidsförvaltningen om du till exempel upptäcker skador. Ingen ersättning utgår men du får inbjudningar till kommunens konstevenemang och möjlighet att påverka och engagera dig i konst- och kulturlivet.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och kryssa för det (eller de) konstverk du vill vara fadder till. Konstverken finns presenterade på webben, se länk nedan. Ange gärna mer än ett alternativ då flera personer kan ha samma önskemål och en fördelning måste göras. Anmälningarna behandlas fortlöpande.

Tack för din medverkan!Val av konstverk i Jönköping
Val av konstverk i Jönköping
Val av konstverk i Huskvarna
Val av konstverk i Huskvarna


Val av konstverk i Gränna
Val av konstverk i GrännaVal av konstverk i Hovslätt
Val av konstverk i Hovslätt


Din e-postadress behövs om du ska kunna få en automatisk bekräftelse på din intresseanmälan.

Dina uppgifter sparas i diariet som allmän handling. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande Dataskyddsförordning. För mer information eller vid ändring av dina kontaktuppgifter vänligen kontakta kff@jonkoping.se.