search
Sök
menu
Meny

Huskvarnas nya mötesplats

Huskvarnas mötesplats för ungdomar ligger numera i Smedbyn.  Platsen är allaktivitetshuset Smeden. Här bedrivs verksamhet för dig mellan 10-12 år och 13-19 år. Hos oss träffar du alltid vuxna ledare som finns till för just dig.

Huskvarnas mötesplats kommer ha verksamhet för dig som är 13-19 år onsdag, torsdag och fredag från kl 15.00. För dig som är 10-12 år kommer vi erbjuda aktiviteter några eftermiddagar i veckan och på loven. 

Öppettider tonår

Onsdag kl 15-21
Torsdag kl 15-21
Fredag kl 15-22


Smeden

Vår lokal ligger i anslutning till Smedens entré. Vi erbjuder en skön lounge där du kan umgås med dina vänner, lyssna på musik, se på film, ta en fika, göra läxor mm. Varje vecka erbjuder vi skapande verksamhet. Vi kommer bjuda in intressanta gäster som kan inspirera dig i din vardag. Vi kommer också bjuda in gäster som är experter som tex kan hjälpa dig att söka sommarjobb, ta körkort och andra bra grejer som man kan behöva när man är ung.

Vill du veta vad som händer hos oss? Ladda hem Ung JKPG appen, följ oss på instagram ungfritidhva och på facebook Fritidsgården Ankaret.

Vi behöver ett namn!

Just nu efterlyser vi ett bra namn till vår mötesplats. Har du ett förslag? Kom gärna in till oss och berätta eller du kan också använda dig av Ung JKPG appen. Skriv ditt namnförslag under fliken Tyck till och skriv Smeden i ämnesraden. Du kan vara anonym men vi vill ju såklart ge cred till dig om vi väljer ditt namnförslag.

Vi tar gärna emot ideér och önskemål om vad just Du vill göra på din fritid, vi kan tillsammans utveckla verksamheten, på Smeden och i området.

Aktiviteter 10-12 år

Aktiviteterna startar januari 2018. Vi delar ut månadsprogram på skolor. Vi lägger även ut månadsprogrammet på vår instagram ungfritidhva och på facebook Fritidsgården Ankaret.


Kontakt

Tfn: 036-10 69 39, 036-10 69 03, 072-574 90 07

Personal:
Filippa Ahlberg
Christer Zachrisson
Malin Wulff

Adress:
Smedbygatan 3 A
561 41 Huskvarna