search
Sök
menu
Meny

Rosenlundsbadet

Rosenlundsbadet i Jönköping är en komplett bad- och friskvårdsanläggning. Det är mycket mer än bara en simhall. Det är en anläggning för alla!

Rosenlundsbadet har varje år omkring en halv miljon besökare. Det gör oss till ett av Sveriges mest populära besöksmål. I vårt badhus finns tio bassänger, träningsredskap för konditions- och styrketräning, 900 skåp och nio olika bastuanläggningar.

Vattnet i bassängerna renas dygnet runt och i exempelvis massagepoolen hinner detta göras hela 210 gånger per dygn. I luften är det alltid behagliga 27 grader.

På Rosenlundsbadet finns cirka 40-45 medarbetare som ser till att allt fungerar, att det är rent, att det är varmt och skönt i både luften och vattnet.

Simskola

Simskolan på Rosenlundsbadet drivs av Jönköpings Simsällskap, JSS. Kursutbud och priser finns på JSS:s hemsida, se länk nedan.

DUO-biljett

Nytt år med massor av möjligheter för bad och träning! Köp ett 6 eller 12-månadersband på Rosenlundsbadet så får du också en DUO-biljett. Den gäller för en medföljande person vid ett tillfälle. Priser för banden finns på Rosenlundsbadets hemsida, se länk nedan.

Trivselregler

För allas trivsel och säkerhet, såväl badgäster som personal, finns trivselregler som gäller vid kommunens samtliga badanläggningar. Reglerna finns som anslag på baden men kan även laddas ner som pdf-fil. Se länk nedan.

Kontakt

Rosenlundsbadet
Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Tfn 036-10 70 34