search
Sök
menu
Meny

Rosenlundsbadet 2025 - tyck till om ditt framtida badhus

Rosenlundsbadets entré

Vad tycker du att ett framtida Rosenlundsbad ska innehålla? Vi vill ta del av dina tankar och önskemål om inriktning för badet 2025. Fyll i webbekäten nedan - dina synpunkter är viktiga!

Kultur- och fritidsförvaltningen gör under sommaren en medborgardialog, där allmänheten erbjuds möjlighet att ge synpunkter på vad ett nytt eller totalrenoverat badhus ska innehålla. Tankar och önskemål lämnas via en webbenkät, 26 juni - 20 augusti 2017, se länk nedan. 

Medborgardialog - en del av beslutslunderlaget

Konsultföretaget Predevo gjorde 2015 en utredning där det framgick att Rosenlundsbadet är slitet och behöver totalrenoveras, alternativt ersättas med ett nytt badhus. Medborgardialogen är ett steg i processen mot ett nyinvigt bad 2025. Utgångspunkten för medborgardialogen är att få in synpunkter om Rosenlundsbadets framtida inriktning samt vad som är bra respektive mindre bra med anläggningen idag. Resultatet av medborgardialogen kommer att utgöra en del av beslutsunderlaget för politiken.

Medborgardialogen kommer att stå på två ben - dels en webbenkät som är öppen för alla men också samtal med utvalda fokusgrupper. Enkäten besvaras via formuläret nedan eller i samband med ett besök på badet. I anslutning till entrén på Rosenlundsbadet finns en informationshörna och Ipads med möjlighet att fylla i enkäten på plats under perioden 26 juni-20 augusti.

Tidplan

  • Enkäten är öppen att besvaras 26 juni – 20 augusti
  • Samtal med fokusgrupper maj - augusti
  • Presentation av resultat för kultur- och fritidsnämnd 12 oktober
  • Så här tyckte vi!  Återkoppling till allmänhet 16 oktober 

Kontakt

Martin Petersson Dahl
Avdelningschef Idrott och förening

Rosenlundsbadet