search
Sök
menu
Meny

Upptech, Jönköping Science Center

Fyra personer på rad

På Upptech kan du, ung som gammal, prova många olika experiment och på ett lekfullt sätt lära dig mer om teknik och naturvetenskap. Upptech är Jönköpings Science Center.

Vi är ett Science Center som är öppet för alla som är nyfikna och har barnasinnet kvar, 0-99år! Genom experiment och aktiviteter får våra besökare använda sig av både sinne och kropp vid problemlösning och upplevelser. 

Aktuellt

  • Tag med hela familjen till Code Week söndagen 14 oktober. Vi anordnar flera aktiviteter i programmering. Se mer information under fliken Komtek.
  • Höstlovet närmar sig och vi har fullt program. Se mer information om Höstlovsaktiviteter under fliken lovaktiviteter.
  • Välkomna att besöka vår nyupprustade experimenthall!

Allmänhet

Upptech har öppet för allmänheten tis-sön kl 10-16. För barn och ungdomar finns det möjlighet att vara med på fritidskurser eller att förlägga ett barnkalas på Upptech.

Pedagogisk verksamhet

Boka något av våra pedagogiska teman, läs mer under fliken "Pedagogisk verksamhet på Upptech". Upptechs teman knyter an till det tekniska och naturvetenskapliga området. Vi har teman för olika åldersgrupper, från förskola till vuxenstuderande. För pedagogiska insatser finns också Naturskolan, Ekobussen och NTA, Naturvetenskap och Teknik för Alla.

KomTek

I Upptechs verksamhet finns också KomTek, kommunal entreprenörs- och teknikskola. KomTek håller fritidskurser och anordnar lovaktiviteter för barn och ungdomar som vill lära sig mer om teknik, mekanik, programmering och design. Kurser hålls både höst, vår och sommar.

Andra aktiviteter på Upptech

Företag och andra grupper kan boka konferenser och andra aktiviteter t.ex. kick off, kompetensutveckling och föreläsningar på Upptech. Upptech är en regional mötesplats för aktörer inom områdena teknik, naturvetenskap och entreprenörskap - uppfinnare, företagare, lärare, studenter med flera. Kontakta oss för mer information. 

 

Kontakt

Upptech
Tfn 036-10 60 77