Turistinformation och besöksguide

Visingsö, drönarbild.

Här hittar du länkar till infopoints, bemannade platser med turist­information och ambassadörer som tipsar om utflyktsmål, boende och evenemang.

Jönköpings kommun välkomnar dig som besökare! Vi tipsar dig om utflyktsmål, boende, evenemang och inspirerar till besök på destinationens alla härliga smultronställen.

Till din hjälp finns ett antal Infopoints, serviceplatser för dig som turist. Dessutom finns det under sommarsäsongen mobila turistinspiratörer som gärna hjälper dig och tipsar om kommunens alla sevärdheter och utflyktsmål. Året runt kan du nå oss på telefon och mail, se kontaktinformation till höger.

Vill du hitta spännande platser att besöka under semestern eller är du på jakt efter guldkorn att uppleva? På jkpg.com hittar du allt du behöver inför ditt besök hos oss.

Infopoints - bemannade serviceplatser för dig som turistar

På InfoPoints runt om i kommunen finns turistinformation, kartor och kunniga ambassadörer som gärna delar med sig av sina bästa tips när du är här. En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats; t ex en butik, ett hotell eller ett museum som är uppmärkt med vitt och grönt InfoPoint-märke.

Alla våra InfoPoints för 2022 är länkade här på sidan. Klicka för att läsa mer om respektive plats och aktuella öppettider.

Vi hoppas du får det riktigt härligt här, välkommen!

Senast granskad/publicerad:

KONTAKT

Turistinformation

Tfn 0771-21 13 00
Måndag - fredag kl 9.30-16.30
Lunchstängt kl 12.00-13.00

E-post: info@destinationjonkoping.se