search
Sök
menu
Meny

Bostads AB Vätterhem

Två sommarjobbare i en liten Vätterhemsbil.

Vätterhem är Jönköpings kommuns största bostadsbolag som äger, förvaltar och utvecklar attraktiva bostäder för alla i Jönköpings kommun.

Vätterhem har över 8750 lägenheter och 92 000m² verksamhetslokaler. På Vätterhem är de närmare 195 engagerade medarbetare som arbetar inom 27 olika yrkeskategorier.

Vätterhem har ett unikt fastighetsbestånd bestående av fyra egna stadsdelar; Råslätt, Österängen, Öxnehaga och Strandängen. Men de har även fastigheter i centrala Jönköping samt i Fagerslätt, Tenhult och Ödestugu.

På Vätterhem sätter de alltid hyresgästerna i fokus och erbjuder trygga och hållbara boendemiljöer. Detta belönades under 2021 med nominering som Sveriges bästa hyresvärd i kategorierna högsta serviceindex och högsta profil samt en Kundkristall för Bästa Nyproduktion avseende sina nya lägenheter på Samset.

Vätterhems vision är att utveckla stadsdelarna, skapa fler bostäder och renovera befintliga hus. Därigenom även stärka integrationen och sysselsättningen, samt skapa attraktiva centrumanläggningar och arbetsplatser.

Vätterhem driver och utvecklar framtidens stadsdelar och år 2023 är deras mål att bli det ledande bostadsföretaget i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

Sök förtroendevald politiker efter bolagsstyrelse, namn eller politiskt parti