search
Sök
menu
Meny
Sök

Kontakta oss

Här finns olika sätt som du kan kontakta oss på. Kontaktcenter erbjuder en väg in i kommunen för att på bästa sätt hjälpa dig i ditt ärende.

Du kan välja att ringa, fylla i ett formulär eller chatta. Om ditt ärende gäller vår utemiljö, kan du också skicka in det via appen Trivs i JKPG.

Öppettider kontaktcenter

Måndag–fredag: klockan 08.00–17.00 (juni–augusti, klockan 08.00–16.00). Avvikelser kan förekomma dag innan helgdag. Vid brådskande ärenden är vi tillgängliga dygnet runt.

Ring oss

Prata med en kommunvägledare på telefon 036-10 50 00

Mejla till oss

E-postadressen är kontaktcenter@jonkoping.se Ditt mejl får alltid ett ärendenummer som visas i autosvaret du får tillbaka från oss. Tänk på att vara försiktig med att uppge känsliga personuppgifter i mejlet.

Chatta med oss

Hittar du inte det du letar efter på jonkoping.se kan du chatta med en kommunvägledare som guidar dig rätt. Vår chatt är stängd under sommaren men öppnar igen under vecka 34.

Besök oss

Vill du besöka oss finns vi på Medborgarservice i Juneporten på Västra storgatan 16 i Jönköping mellan kl. 10.00–16.00, måndag–fredag.

Skicka post

Jönköpings kommun, 551 89 Jönköping

Gör en felanmälan, lämna en synpunkt eller ett klagomål

Är ditt ärende brådskande och kräver en omedelbar åtgärd ring kontaktcenter på 036-10 50 00. Du kan felanmäla dygnet runt.

Vill du felanmäla något som är trasigt, ställa en fråga till kommunen eller komma med ett förbättringsförslag? Här hittar du formulär och andra vägar där du kan framföra ditt ärende.

Använd vårt formulär

I vårt formulär kan du anmäla ett fel, lämna en synpunkt eller klagomål som gäller kommunen. Du kan beskriva plats, skicka med bilder och lämna dina kontaktuppgifter för återkoppling.

Gör en felanmälan eller lämna en synpunkt

Använd vår app Trivs i JKPG

Om du har upptäckt något som behöver åtgärdas i vår utemiljö kan du anmäla det via appen Trivs i JKPG.

Ladda ner appen Trivs i JKPG via App Store Länk till annan webbplats.

Ladda ner appen Trivs i JPG via Google Play Länk till annan webbplats.

Lämna synpunkter på socialtjänsten

I ett formulär kan du berätta hur vi kan förbättra och utveckla socialtjänstens verksamhet ytterligare.

Fyll i formuläret synpunker på socialtjänsten

Vill du ha hjälp med att fylla i formuläret är du välkommen att ringa kontaktcenter.

Anmäla fel i kommunens fastigheter (för hyresgäster)

Du som är hyresgäst eller kontaktperson kan anmäla fel i kommunens fastigheter genom ett webbformulär. Är det ett brådskande ärende ringer du 036-10 35 00.

Felanmälan i kommunens fastigheter Länk till annan webbplats.

Facebook och sociala medier

Inlägg och meddelanden på vår sida på Facebook hanteras av kommunvägledare på kontaktcenter. Tänk på att inte sprida personuppgifter om du hör av dig genom Facebook.

Det finns fler sidor på sociala medier som hanteras av olika enheter inom kommunen. En förteckning över dessa hittar du på sidan Jönköpings kommun på sociala medier.

Jönköpings kommun på sociala medier

Stöd i telefonsamtal för dig som har en funktionsnedsättning

Post- och telestyrelsen erbjuder tolkning för dig som behöver stöd i telefonsamtal eller behöver ringa med bildtelefoni (teckenspråk) eller texttelefoni. Mer information finns på länkarna till stödtjänsterna nedan.

Bildtelefoni.net - ring med svenskt teckenspråk Länk till annan webbplats.

Texttelefoni.se - samtal mellan text och tal Länk till annan webbplats.

Teletal.se - få stöd vid vanliga telefonsamtal Länk till annan webbplats.

Whistleblower – tips om misstänkta oegentligheter

Misstänker du att det finns oegentligheter inom någon av Jönköping kommuns verksamheter? Då finns det en särskild e-postbrevlåda som du kan använda.

Läs mer om whistleblower (visselblåsare)