search
Sök
menu
Meny

Vill du praktisera på vår kommunikationsavdelning?

På kommunikationsavdelningen stöttar vi kommunens verksamheter. Vi vill nå ut med rätt budskap i rätt kanaler, i rätt tid, till rätt personer. Nu söker vi dig som vill göra din praktik hos oss under våren 2021.

Hos oss på Jönköpings kommuns kommunikationsavdelning arbetar personer med många olika kompetenser. Den gemensamma nämnaren heter kommunikation. Vi jobbar med allt från strategiskt ledningsstöd till grafisk form och UX-design.

Vill du praktisera hos oss under våren 2021?

Nu söker vi dig som är student och som vill göra praktik på vår kommunikationsavdelning. Avdelningen är uppdelad i två enheter, kontaktcenter och kommunikationsenheten, och praktiken äger i huvudsak rum på den sistnämnda.

Du skickar in din ansökan i formuläret nedan och bifogar CV och/eller personligt brev. Du som vill arbeta med grafiskt/film under din praktikperiod ska också bifoga portfolio. Det går bra att skicka en länk också.

Vi behöver din ansökan senast onsdag 4 november. När ansökningstiden löpt ut skickas kallelser till intervju via e-post. Dessa kortare intervjuer kommer att genomföras under vecka 46 (9-13 november).

Vi ser fram emot din ansökan!


De personuppgifter du skriver in här lagras och behandlas för att vi ska kunna hantera din ansökan. Uppgifterna raderas därefter.

 

Om kommunikationsavdelningen

Vi arbetar med kommunens interna och externa kommunikation, som ska bidra till en rättvis bild av kommunens verksamheter. Avdelningens uppdrag är att verka för att Jönköpings kommuns kommunikation är målgruppsanpassad, relevant, effektiv, enhetlig och planerad. Avdelningen består av två enheter, kommunikationsenheten och kontaktcenter.

På kontaktcenter arbetar vi med kommunens kundservice. Där tas medborgarnas önskemål och synpunkter emot. De hanteras och fördelas till ansvariga personer och avdelningar inom kommunens olika förvaltningar.

Kommunikationsenheten utgör den samlade resursen i kommunikationsfrågor. Vi stöttar kommunens verksamheter i kommunikationsplanering och arbetar med alla förvaltningar förutom miljökontoret som har en egen kommunikatör.

Kontakt

Tina Petersson
Enhetschef, kommunikationsenheten
Tfn 036-105746