Om webbplatsen

Här finns information om Jönköpings kommuns webbplats, www.jonkoping.se.

Jönköpings kommuns webbplats ger dig information, service och kontaktvägar till kommunens verksamheter och dess demokratiska organisation.

Webbplatsen är bland annat till för dig som bor här, för besökare, företag, föreningsliv, studenter och för dig som vill flytta till vår kommun.

Genom webbplatsen är det enkelt att få kontakt med Jönköpings kommun. Vi arbetar dagligen med att förbättra den utifrån dina och andra användares behov och beteenden. Vi strävar efter att webbplatsen har ett relevant innehåll och att den är lätt för dig att använda.

I vårt arbete följer vi de lagar och regler som finns för digital offentlig service. Du kan läsa mer via länkarna nedan.

Sök

Jönköpings kommuns webbplats är byggd för att ge bra sökresultat. Vårt mål att du ska hitta det du söker oavsett om du använder vår egen sök eller någon av de stora sökmotorerna.

Ett snabbt sätt att hitta den information du letar efter är att använda webbplatsens sökfunktion. Vi strävar efter att alla sidor på webbplatsen ska ha sidans nyckelord i rubriker och löpande text. Det ska vara lätt att se redan på rubriken vad sidan handlar om och vårt mål är att använda ord som många söker på.

Så här använder du sök

Toppmeny

Vill du bilda dig en uppfattning om ett ämne eller tycker det är svårt att hitta det du söker? Då kan du använda vår toppmeny som finns i överkanten på alla sidor. Toppmenyn är också bra om du inte riktigt vet vad det du letar efter heter.

E-tjänster

E-tjänster är tjänster där du kan utföra ärenden hos kommunen direkt i datorn. Det kan handla om allt från att anmäla trasiga sopkärl till att söka ett jobb hos kommunen.

För att förenkla visar vi bara de tjänster som är relevanta för sidan. Tjänsterna hittar du i så fall i en färgad ruta. Vilka tjänster du ser beror alltså på vilken sida du tittar på.

Webbkarta

En länk till webbkartan hittar du längst ned på alla sidor. Den visar hela webbplatsen utfälld som en stor meny.

Senast granskad/publicerad: