search
Sök
menu
Meny

Anmäl lovaktiviteter här

Illustration bestående av en folksamling där endast huvud, armar och händer syns som siluetter nedtill i bilden, i mörkblått  med grön skugga. Lila bakgrund.

Under skolloven när barn och unga är lediga finns tid att hitta på roliga aktiviteter. Alla anmälda lovaktiviteter presenteras i ett kalendarium via länken här på sidan. 

Under lovet arrangeras aktiviteter som är roliga för barn och unga! Mycket arrangeras av kommunen, organisationer och föreningslivet. Aktiviteterna under loven visas här.

Aktiviteter

Anmäl lovaktiviteterna!
Allt som anmäls via webbformuläret presenteras i ett kalendarium. Att anmäla lovaktiviteter går att göra fram till dess att lovet börjar då det uppdateras löpande.

Anmälan av lovaktiviteter till kalender på webbenlänk till annan webbplats

När något blivit fel
Blir något fel när du anmäler en lovaktivitet? Börja med att byta webbläsare. Edge och Chrome är de webbläsare som fungerar. Använd inte Explorer.

Kontaktcenter kan också hjälpa dig att ta bort det du lagt in så att du kan lägga in aktiviteten på nytt: Tfn 036–10 50 00, Måndag ­fredag: kl. 08.00–17.00 eller e-post kontaktcenter@jonkoping.se.

Kontakt

Måndag–fredag: kl. 08.00–17.00

036–10 50 00

kontaktcenter@jonkoping.se