search
Sök
menu
Meny

Pluspolare för arrangörer

Här kan företag, föreningar och organisationer ansöka om att stödja Pluspolare. De som ansöker får en dekal att sätta vid sin entré. Dekalen visar att innehavare av Pluspolarkort är berättigade att ta med sig en stödperson eller vän utan extra kostnad.

Tanken med Pluspolarkortet är att innehavaren av kortet får möjlighet att utan extra kostnad ta med sig en stödperson eller vän när den funktionsnedsatte ska besöka något kultur-, fritids- eller föreningsarrangemang. Personen med funktionsnedsättning betalar ordinarie pris som alla andra, medföljaren har däremot fri entré. Pluspolarkortet är regionalt, vilket innebär att den som har ett Pluspolarkort kan ta del av arrangemang i hela Region Jönköpings län.

Alla har rätt till en bra fritid

Vi hoppas att ni vill bli Pluspolararrangör och därmed ge bra förutsättningar för bättre folkhälsa och ökad delaktighet för personer med funktionsnedsättning.


Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
KontaktuppgifterKontaktuppgifter * (obligatorisk)
Vi medger att kontaktuppgifter som lämnas i samband med vår ansökan om att stödja Pluspolare, sparas till dess ni begär en justering eller avregistrering som arrangör.
Kontaktuppgifter