search
Sök
menu
Meny
Sök

Turistinformation och Infopoints för besökare

Visingsö, drönarbild.

Jönköpings kommun välkomnar dig som besökare! Vi hjälper dig med utflyktsmål, boende, evenemang och guidning till kommunens pärlor.  

Till din hjälp finns ett antal serviceplatser för dig som turist - Infopoints. Dessutom finns det mobila turistinformatörer som gärna hjälper dig.

Vill du hitta spännande platser att besöka under semestern? Eller är du på jakt efter guldkorn att uppleva? Då hittar du många tips på besöksguiden jkpg.com.

Runt om i kommunen finns också turistinformatörer till hands för att göra ditt besök extra bra. Om du inte får syn på dem så ring eller mejla så svarar de på dina frågor (se kontaktinformation här på sidan). Vi guidar dig till kommunens pärlor! 

Turistinformatörerna finns nu ute där besökarna finns - en utveckling av de tidigare turistbyråerna i Jönköping, Gränna och på Visingsö.

Infopoints - bemannade serviceplatser för dig som turistar

På särskilda Infopoints runt om i kommunen finns kartor och annan information, och engagerade ambassadörer att fråga om deras bästa tips. En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats, uppmärkt med det vit/gröna InfoPoint-märket. Det kan vara en butik, ett hotell eller en restaurang som kan ge dig turistinformation på plats. 

Alla våra Infopoints för 2020 är länkade här på sidan. Klicka för att läsa mer om respektive plats och aktuella öppettider.

Vi hoppas du får det riktigt härligt här, välkommen!

Kontakt

Turistinformation

Tfn 0771-21 13 00
Måndag - fredag kl 9.30-16.30
Lunchstängt kl 12.00-13.00

E-post: info@destinationjonkoping.se