Hinderbana på Rosenlund, Ravinen

Del av hinderbanan - Ravinen - på  Rosenlund

Här hittar du information om den 400 meter långa hinderbanan i Ravinen på Rosenlund. Hinderbanan är öppen för alla, dygnet runt.

Del av hinderbana på Rosenlund

Vågar du utmana dig själv, dina vänner eller ditt kompisgäng? Jönköpings kommun äger och förvaltar en träningsyta där du på egen nivå skapar ditt träningspass, anpassat just för dig. Där kan du förbättra din styrka och snabbhet.

Hinderbana

Hinderbanan är cirka 400 meter lång med 9 olika hinder i kuperad terräng. Den unika banan är strategiskt placerad mellan Kinnarps Arena och Racketcentrum vilket ger dig stora möjligheter att nå och ansluta till ytan. Hinderbanan är en allmän plats men du kan boka omklädningsrum och duschmöjligheter på någon av våra anläggningar i närområdet.

Tressfit - utegym placerat i anslutning till hinderbanan på Rosenlund

Tressfit

Som komplement till hinderbanan finns i anslutning till hinderbanan ett multifunktionellt träningsredskap - tressfit. Det ger dig möjlighet att jobba med olika, individuella träningsmoment. Du kan välja ditt fokusområde, såsom mage, armar, axlar och ben och träningen kan vara både statisk och dynamisk.

All träning i hinderbana och utegym sker på eget ansvar. Skada på anläggningen eller annat fel kan anmälas till Kontaktcenter.

Senast granskad/publicerad: