Kultur av, med och för unga, 13–25 år

konsert

Här finns information om hur du som är ung kan vara delaktig i kulturutbudet.

Vi uppmuntrar dina initiativ och idéer – hör av dig till oss med din idé.

Vill du arrangera eller genomföra ett projekt? Arrangemangsbidraget Idé Jkpg är ett sätt för dig att själv arrangera och påverka kulturutbudet i Jönköping. Läs mer om Idé Jkpg och sök bidrag i menyn nedan. Du kan också gå med i vårt kulturnätverk för unga eller påverka via appen Ung Jkpg.

Kultur- och fritidsförvaltningen satsar tillsammans med olika föreningar och unga arrangörer på ett rikt kulturutbud utanför skoltid för dig som är ung i Jönköpings kommun. Verksamheterna är därför huvudsakligen förlagda till kvällar, helger och lov. Undantaget är skolbio som arrangeras under dagtid. Du hittar alla arrangemang och aktiviteter i appen Ung Jkpg.

Idé Jkpg

Idé Jkpg är till för att stötta dig som är ung i Jönköping att arrangera själv. Vi ger stöd till både små och stora arrangemang som till exempel hiphopevent, skatetävlingar, poesifestivaler, utställningar, spelningar och mycket mer.
Har du en idé? Idé Jkpg backar ditt arrangemang!

Idé Jkpg

BiBBCON – nördkulturfestivalen på Stadsbiblioteket

En årligt återkommande nördkulturfestival på Jönköpings stadsbibliotek!

BIBBCON 2022 händer 19 november

Festivalen genomförs av Jönköpings kommun i samarbete med lokala spelföreningar för att främja den lokala spel- och nördkulturen.

Lovaktiviteter i Jönköpings kommun

Under skolloven anordnas olika gratisaktiviteter i hela kommunen. Inför varje skollov fyller vi kalendern med massa roliga aktiviteter att göra under lovet.

Lovaktiviteter

KONTAKT

Enhet Kultur

E-post: kultur@jonkoping.se

Senast granskad/publicerad: