Norrahammars fritidsgård

Här hittar du information om Norrahammars fritidsgård som har öppen verksamhet för 10-12 år och tonår 13-19 år.

Vi finns i Centrumhuset, Kyrktorget 1, Norrahammar, sydväst om Jönköping. Här träffar du alltid vuxna ledare som finns till för just dig.

Det finns mycket att göra på fritidsgården. Vi har biljardbord, Shuffleboard och pingisbord du kan använda. Du kan ta det lugnt och hänga med vänner framför ett tv-spel eller chilla i våra myshörnor. Det finn även ett rum för kreativitet.

Fritidsgården är delvis anpassat för personer med funktionsnedsättning genom bl.a. toaletter och hiss.

All verksamhet på fritidsgården är drog- och alkoholfri.

Öppettider

10-12 år
Tis 13.30-17.00

13-19 år

OBS!  Följ oss gärna på våra sociala medier för att få reda på vad som händer på fritidsgården och eventuella ändringar för öppettiderna. Ibland har vi aktiviteter på andra platser.  

Aktiviteter

Många av aktiviteterna på Norrahammars fritidsgård är planerade utifrån ungdomars egna önskemål. Fritidsgården samarbetar även med Norrahammars bibliotek, Sportcentret och Svenska kyrkan.

Värdegrundsarbetet är en viktig del av Norrahammars fritidsgård. Tillsammans med ungdomarna väljer vi nya värdegrundsord varje år. I år är det mod, respekt, trygghet, omtanke och vänlighet. Några av fritidsgårdens viktigaste regler är; nolltolerans för alkohol och droger, vårdat språk, förbud mot energidryck, godis, inget skojbråk, vara rädd om grejerna och skräpa inte ner.
Tillsammans gör vi fritidsgården till en plats för alla att trivas i.

Har du en idé?

Vi tar gärna emot idéer och önskemål om vad just DU vill göra på din fritid, för tillsammans kan vi utveckla verksamheten på bästa sätt. Vi kan hjälpa dig med att söka stöd/pengar. Kom förbi fritidsgården, hör av dig till oss genom våra sociala medier eller ring till fritidsgården. 

Information:

  • Vi serverar ett mellanmål för 10–12 år kl:15.00
  • Fritt wifi via ditt vanliga skolinlogg

KONTAKT

Norrahammars fritidsgård
Adress: Kyrktorget 1, 562 32 Norrahammar

Telefon: 036-10 36 78 eller 036-10 60 98

Personal:
Marita
E-post: marita.edelonn@jonkoping.se

Emmi
E-post: emmi.carlton@jonkoping.se

Senast granskad/publicerad: