search
Sök
menu
Meny

Träning på Rosenlundsbadet

Träningslokalen på Rosenlundsbadet. I förgrunden två kvinnor, en instruktör och en som gäst. I bakgrunden syns äldre män som tränar med skivstänger.

På Rosenlundsbadet finns olika typer av redskap, perfekt för dig som vill träna och förbättra konditionen eller muskelstyrkan. Du kan träna på egen hand eller tillsammans i grupp.

Du får träna på Rosenlundsbadet när du har fyllt 16 år. Ungdomar från 14 år är välkomna att träna tillsammans med förälder/målsman, men endast i konditionsavdelningen. Du kan få en introduktion av maskinerna och hjälp med att skapa ett program som passar just dig.

När du besöker träningslokalen ingår givetvis även motionssim i entréavgiften.

Träna på egen hand

I träningslokalerna finns modern utrustning i form av styrketräningsmaskiner, fria vikter, motionscyklar, roddmaskiner, trappmaskiner, löpband och crosstrainers.

Prata gärna med vår personal för att sätta upp ett personligt träningspass eller om du vill få en instruktion.

Friskvårdsdag

Planerar du för en friskvårdsdag med ditt företag? Vi kan sätta samman en dag som passar just din personalgrupp! För mer information och bokning kontakta oss via mejl, se kontaktrutan.

FAR - Fysisk Aktivitet på Recept

Rosenlundsbadet erbjuder friskvård på recept. Du som har FAR är välkommen att träna på egen hand eller delta i gruppträning till ordinarie pris. När du köper ett flergångsband är första tillfället kostnadsfritt.

Träningspass och terminskurser

Vårterminens träningspass startar vecka 36

Bokningsbara träningspass

Passen förbokas på plats eller via telefon, 036-10 70 34.
Antalet förbokade biljetter per pass är begränsat. Förbokade biljetter hämtas ut senast 10 min innan passet startar. Avbokning av pass ska ske innan klockan 12.00 samma dag som passet är.
Efter avslutat pass, kan du boka plats till samma pass nästkommande vecka. Biljetter som inte hämtats ut säljs som drop-in-plats. Kostnad: 95 kr per tillfälle.

Träningspass

Dag

Tid

Vattengympa

Måndag

16.00-16.45, 17.00-17.45, 18.00-18.45, 19.00-19.45

Core

Måndag

18.00-18.45

Switching/cirkelträning

Tisdag

17.15-17.45

Yoga

Tisdag

18.00-19.15

TRX

Onsdag

17.15-18.00

Switching

Onsdag

18.15-18.45

TRX/Core

Torsdag

18.00-18.45

Yoga

Torsdag

19.00-20.00


Bokning terminskurser

Vattengympa och styrketräning för seniorer körs vårtermin vecka 3-17 och hösttermin vecka 36-50.  För information om priser och bokning, ring 036-10 70 34.

Utbud träningspass

Yoga är en kraftfull och mental träningsform. Du tränar med din egen kroppsvikt i en kombination av ställningar och andningsteknik som kopplas samman till ett dynamiskt flöde. Du tränar upp balans och smidighet, ökar uthålligheten och stärker muskulaturen. Yoga är ett bra sätt att släppa på stress, stärka sinnet och bli harmonisk i själen. Träningen sker barfota.

Switching är effektiv och fartfylld cirkelträning på switchingmaskiner. Du jobbar stående igenom hela kroppen och det enda du behöver reglera är motståndet. Passet innehåller uppvärmning, effektiv träning och stretch.

TRX är en funktionell styrketräning för hela kroppen med fokus på mage, rygg och bäckenmuskulatur. Vi använder oss av TRX-band. Träningen bygger på din egen kroppsvikt och framkallar styrka, balans och flexibilitet. Ett roligt och säkert sätt för att öka kroppens stabilitet och hållning. Träningsformen passar alla. Passet avslutas med stretch.

Core är en funktionell styrketräning av kroppens kärna, mage, rygg och bäckenmuskulatur. Vi arbetar på ett roligt och säkert sätt för att öka kroppens stabilitet och hållning med din egen kroppsvikt som motstånd. Passet avslutas med stretch. Träningsformen passar alla.

Vattengympa är en både skonsam och effektiv träningsform. Vi tränar styrka och kondition med rörelser till musik.  Obs! Terminsband på 15 gånger gäller. Vill du testa en gång innan köp är du välkommen att prova på drop-in: Måndag kl 16.00, 17.00 och 18.00 samt fredag kl 12.00. Föranmälan ocn info: 036-10 70 34.

Seniorträning. Vi kör ett pass på 1,5 timme som är anpassat för seniorer. Det här passar även dig som är nybörjare. En instruktör visar hur du tränar upp kroppens största muskler i olika styrke- och konditionsmaskiner. Träningspasset avslutas med stretching och avslappningsövningar. Obs! Terminsband på 15 gånger gäller. Föranmälan och info: 036-10 70 34.

Cirkelträning i vattengym (på flaket i simbassängen). Vårt nyaste tillskott av gruppträningspass. Träning för hela kroppen; styrka, kondition och balans med redskap som vattencyklel, yogaflotte samt olika typer av styrekredskap för överkroppen. 8 stationer i två varv.

Kontakt

Rosenlundsbadet
Friskvårdsdag