En bild på kalasande barn i en idrottshall. 

Behöver du mer yta för att dansa, idrotta eller ha ett barnkalas? Då har vi många gymnastiksalar som passar, men även andra hallar att hyra.

Boka idrott-, sport- och fritids­anläggningar, idrotts­hallar och gymnastiksalar

Här finns information för dig som vill hyra sporthall, fotbollsplan, gymnastiksal eller isbana. Det finns även salar för brottning, bordtennis, boxning och dans.

I Jönköpings kommun finns 17 sporthallar, 25 fotbollsplaner, 30 gymnastiksalar och ett par isbanor att hyra. Det finns även salar inredda för brottning, bordtennis, boxning och dans.

Gymnastiksalarna är olika stora och ligger i vid våra skolor. Det går att hyra en gymnastiksal vid ett tillfälle, eller en hel termin – beroende på vad du ska göra.

Vilken hall passar bäst till vad?

Vilka hallar som passar bäst till vilken aktivitet ser du när du loggat in i bokningen med ditt BankID. Där finns också en kartvy som visar var hallen finns, adress och vad som ingår när du hyr en hall.

Vem får hyra hall?

Vi hyr ut till föreningar, företag och privatpersoner. Vill du boka en hall kan du kontakta bokningscentralen på telefon, e-post eller göra bokningsförfrågningar i utvalda anläggningar via vår e-tjänst, se under rubriken länkar.

Hallar för alla ...

... idrottshallarna i skolorna kan användas till så mycket mer än bara idrott. Behöver du mer svängrum för din aktivitet kan du hitta hallen här.

Senast granskad/publicerad:

KONTAKT

Bokningscentralen
Kultur- och fritidsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00